Børnene fra Sølvgade

Om udstillingen

Børnene fra Sølvgade er flyttet ind i biblioteket. Deres lejlighed danner rammen for udstillingen, hvor børn og voksne kan gå på opdagelse i de mange rum og finde citater på planter, vægge og i flaskeposter. I Miss Nellys klædeskab kan man prøve Miss Nellys farverige tøj og lege med forskellige identiteter. 

Udstillingen åbner op for en snak omkring familie, hemmeligheder, savn, identitet, voksen/barn relationen og dét at føle sig anderledes.

Børnene fra Sølvgade er udviklet i et samarbejde mellem scenograf- og oplevelsesdesigner Eva Wendelboe Kuczynski v/Alba Nowik Production og Biblioteket Frederiksberg.

Udstillingen åbnede februar 2023 på Frederiksberg Hovedbibliotek.

Praktisk information

Forfatter: Renée Toft Simonsen

Illustrator: Zarah Juul

Forlag: Politikens Forlag

Udstillingsdesigner: Alba Nowik Production v. Eva Wendelboe Kuczynski. https://www.albanowik.com/

Kontaktperson: Ekin Samer – eksa01@frederiksberg.dk

Målgruppe: 8-12 år

Børnene fra Sølvgade OPSÆTNINGS VEJLEDNING

Størrelse: Udstillingen består af 3 moduler:

Det største modul: l: 335 cm, b: 198 cm, h: ?. Modulet består af Miss Nellys værelse, en hoveddør og en entré.

Et modul: l: 198 cm, b: 100 cm, h: ?

Et modul: l: 187 cm, b: 100 cm, h: ?

Det ene modul er et køkken og et rum som man kravler ind i. Det andet modul er et rum med forskellige elementer som flaskeposter, planter og en kommode med punge.

Alle elementer i udstillingen, bortset fra udklædningstøjet er fastmonteret på modulerne for at minimere løse elementer, der forsvinder i biblioteksrummet.

Transport:

Udstillingen transporteres i trailer med målene: Længde: 336, bredde: 158 cm, højde: 168 cm. Den nye låner står selv for at hente traileren på det bibliotek, hvor udstillingen befinder sig. Låner står også selv for parkering i låneperioden. Tidspunkt for transport koordineres med nuværende låner. Se venligst detaljer her.

Formidling:

Frederiksberg Bibliotekerne har udviklet formidlinsgmateriale til udstillingen, som kan findes her.

Pris for lån:

Der opkræves et beløb på 1500 kr. for lån af udstillingerne, som skal dække vedligeholdelse af udstillingerne og udvikling af formidlingsmateriale. Derudover dækker låner selv udgifter i forbindelse med transport.  Læs mere om lån på siden udlån.

Medfølgende bøger: Til hver udstilling følger op til 25 bøger, som enten kan bruge ved besøg i udstillingen på biblioteket eller de kan udlånes. Det er op til det enkelte bibliotek. Det er dog vigtigt at vejledningen til oprettelse i Cicero følges. Find vejledningen her: Vejledning til depotbøger_VIGTIG

Fotos: Christoffer Askmann

Pressefotos må kun bruges i forbindelse med formidling af de enkelte udstillinger og Fang Fortællingen generelt. Kreditering: Christoffer Askman Photography.

 

%d bloggers like this: