Mørkebarnet

Fang Fortællingen
Foto: Christoffer Askmann

Kolding bibliotek har arbejdet med Mørkebarnet, i samarbejde med Anne Mette Rasmussen og Kamilla Asmussen.

I udstillingen, kan man gå på opdagelse i det mørke og det lyse, som vi alle rummer. Der er leg med ord, farver, symboler og med det særlige cirkeldigt, som Mørkebarnet er skrevet i. Udstillingen åbner op for snakke om, hvad der er godt og hvad der er ondt, at føle sig ked af det og ensom, og hvornår man er rigtig glad og lykkelig.

Udstillingen åbnede på Kolding Bibliotek marts 2018.

Praktisk information

Forfatter: Cecilie Eken

Ilustrator: Malene Reynolds Laugesen

Forlag: Høst og Søn

Udstillingsdesign: D-sign Tegnestuen og Grafisk design i made this*

Målgruppe: 3-8 år

Størrelse:

Elementoversigt og mål på udstillingen: Mørkebarnet_udstilling_mål_18.02.18

Udstillingen fylder ca. 25 m2, men har mange muligheder for at placere den på forskellige måder.

Se oversigt over elementerne i udstillingen her: skærm.overblik.18.02.18

Transport:

Udstillingen transporteres i trailer med målene: Længde: 336, bredde: 158 cm, højde: 168 cm. Den nye låner står selv for at hente traileren på det bibliotek, hvor udstillingen befinder sig. Tidspunkt for transport koordineres med nuværende låner. Se venligst detaljer her.

Formidling:

Kolding Bibliotekerne har udviklet formidlingsmateriale og vejledninger, som kan findes her. Derudover kan Helsinge Biblioteks erfaringer med udstillingen læses her.

Pris for lån:

Der opkræves et beløb på 1500 kr. for lån af udstillingerne, som skal dække vedligeholdelse af udstillingerne og udvikling af formidlingsmateriale. Derudover dækker låner selv udgifter i forbindelse med transport.  Læs mere om lån på siden udlån.

Medfølgende bøger: Til hver udstilling følger op til 25 bøger, som enten kan bruge ved besøg i udstillingen på biblioteket eller de kan udlånes. Det er op til det enkelte bibliotek. Det er dog vigtigt at vejledningen til oprettelse i Cicero følges. Find vejledningen her: Vejledning til depotbøger_VIGTIG

8763833745

Illustration: Malene Reynolds Laugesen

Fotos: Christoffer Askmann

Pressefotos må kun bruges i forbindelse med formidling af de enkelte udstillinger og Fang Fortællingen generelt. Kreditering: Christoffer Askman Photography.
%d bloggers like this: