Udlån

Alle Fang Fortællingens udstillinger kan lånes af biblioteker i hele landet. På den måde kan så mange børn som muligt få glæde af dem. Hvis du er interesseret i at låne en af udstillingerne, så kig først på dette dokument, hvor du finder de vigtigste oplysninger omkring udlånet og hvad det kræver af det enkelte bibliotek.

Information om de enkelte udstillinger, hvornår de er ledige og hvilke krav de stiller i forhold til plads finder du under fanen “udstillinger” her på siden. Vi opdaterer så vidt muligt låneplanen løbende, men det kan ske at der er ændringer og udlån, som ikke fremgår på siden endnu.

Når I har læst de indledende informationer og har fundet en udstilling som I er interesserede i, kan I kontakte Stine Worm Sørensen stws@gentofte.dk og aftale nærmere.

OBS: Det kan være en god idé, at planlægge åbningen et par dage efter at I modtager udstillingen, så I har godt tid til at sætte den op og orientere jer i den. Det giver også en buffer i forhold til små reparationer og lign.

 Udlånsplan FANG FORTÆLLINGEN.

UDSTILLINGERNE skal sættes op efter deres samlevejledninger! Dette er yderst vigtigt i forhold til deres stabilitet. Udstillingerne er ikke legepladser og er derfor ikke godkendt til vild leg/klatring. Overvej om der på dit bibliotek skal være en tydelig skiltning om dette.

Hurtige facts:

Pris: 1500 kr. som går til vedligeholdelse

Transport: Udstillingen transporteres i en trailer, som I selv skal hente. Med almindelig bil kræver det B kørekort. Med en varebil kræver det BE kørekort. Låner dækker selv udgifter i forbindelse med afhentning. Mere vigtig info om trailer nederst på siden.

Opbevaring: Låner er ansvarlig for opbevaring i låneperioden, både af udstilling og trailer. Udstillingen kan stå udenfor i traileren i en kortere periode, men så SKAL ventilationen være slået til, ellers tager udstillingen skade. Der gælder særlige forhold i forbindelse med transport, fordi traileren er større end en “almindelig” trailer. Læs mere her: Vigtig info om traileren

Læse mere om hvad det kræver at låne her: Faser ved lån

Medfølgende bøger: Til hver udstilling følger 25 bøger, som enten kan bruge ved besøg i udstillingen på biblioteket eller de kan udlånes. Det er op til det enkelte bibliotek. Det er dog vigtigt at vejledningen til oprettelse i Cicero følges. Find vejledningen her: Vejledning til depotbøger_VIGTIG 

Mere info om trailer: 

I skal være opmærksomme på, om bilen I kører med kan trække trailerens totalvægt på 1300 kg. og om I holder jer under en vogntogsvægt på 3500 kg. Er vægten under 3500 kg. må I køre med B-kørekort. Er vægten over 3500 kg. skal man have et BE kørekort. Vogntogsvægt er trailerens totalvægt (1300 kg) + bilens totalvægt. En Transporter har normalt en totalvægt på mellem 2500 og 3500 kg. og har derfor for høj totalvægt for at kunne bruges med et B-kørekort. Læs mere her: Vigtig info om traileren

04. Trailer 1.jpg

%d bloggers like this: