Kaskelotternes sang

Om udstillingen

Havet er flyttet ind i biblioteket. Børn og voksne kan sammen opleve Bent Hallers bog “Kaskelotternes Sang” folde sig ud på biblioteket. Udstillingen er en interaktiv installation med figurer, scenografi og lyd. Til udstillingen hører et hæfte med opgaver, aktiviteter og fakta om hvaler.

”Kaskelotternes sang” er udviklet i et samarbejde mellem scenograf- og oplevelsesdesigner Eva Wendelboe Kuczynski v/Alba Nowik Production og Rudersdal Bibliotekerne.

Udstillingen åbnede juli 2018 på Hovedbiblioteket i Birkerød.

Praktisk information

Forfatter:  Bent Haller

Illustrator: Lea Leten

Forlag: Høst & Søn

Udstillingsdesigner: Eva Wendelboe Kuczynski Alba Nowik Production

Målgruppe: 6-12 år

Størrelse:

  • Rundt stillads:  diameter på ca. 5 meter (490 cm præcist). Ca. 250 cm til topkransen.
  • Stilladset kan placeres frit eller integreres i en eksisterende indretning – f.eks. ved at blive stillet hen over reoler mv.
  • Hvalerne: mellem 100 og 140 cm lange og mobile så de kan bevæges rundt i biblioteket.

Transport:

Udstillingen transporteres i trailer med målene: Længde: 336, bredde: 158 cm, højde: 168 cm. Den nye låner står selv for at hente traileren på det bibliotek, hvor udstillingen befinder sig. Tidspunkt for transport koordineres med nuværende låner. Se venligst detaljer her.

Formidling:

Rudersdal bibliotekerne har udviklet et hæfte som kan bruges, som en støtte til at gå på opdagelse i udstillingen. Hæftet egner sig primært til børn i aldersgruppen 6-10 år. Find hæftet her.

Pris for lån:

Der opkræves et beløb på 1500 kr. for lån af udstillingerne, som skal dække vedligeholdelse af udstillingerne og udvikling af formidlingsmateriale. Derudover dækker låner selv udgifter i forbindelse med transport.  Læs mere om lån på siden udlån.

Medfølgende bøger: Til hver udstilling følger 25 bøger, som enten kan bruge ved besøg i udstillingen på biblioteket eller de kan udlånes. Det er op til det enkelte bibliotek. Det er dog vigtigt at vejledningen til oprettelse i Cicero følges. Find vejledningen her: Vejledning til depotbøger_VIGTIG

Samlevejledning:

kaskelotternes-sang-477964

Illustrator: Lea Leten

Pressefotos

Pressefotos må kun bruges i forbindelse med formidling af de enkelte udstillinger og Fang Fortællingen generelt. Kreditering: Christoffer Askman Photography.

%d bloggers like this: