Lille Virgil

Fang Fortællingen
Foto: Christoffer Askman

Om udstillingen

Det skæve univers fra Lille Virgil er blevet forvandlet til en fantasifuld udstilling, hvor du kan gå på opdagelse og klæde dig ud. Du kan også lave dukketeater, besøge købmanden eller være den store smed for en dag. Væggene er fulde af citater fra Lille Virgil.

Udstillingen åbnede august 2019 på Stadsbiblioteket i Lyngby, hvor bandet Nana Kirkegaard og Søren Jensen fra Skrallebang spillede musik lige i Ole Lund Kirkegaards ånd.

Praktisk information

Forfatter & Illustrator: Ole Lund Kirkegaard

Forlag: Gyldendal

Udstillingsdesigner: Torden & Lynild

Kontaktperson: Christina Madsen – chrma@ltk.dk

Målgruppe: 5-9 år

Størrelse:

Udstillingen består af en konstruktion formet som et hus/en landsby, som fylder ca. 5 m2 og er ca. 2,24 m højt. Derudover er bussen fra Lille Virgil også bygget op, som en konstruktion på ca. 2×1 meter, som børnene kan lege med. Den kan placeres i rummet, hvor det passer ind.

Transport:

Udstillingen transporteres i trailer med målene: Længde: 336, bredde: 158 cm, højde: 168 cm. Den nye låner står selv for at hente traileren på det bibliotek, hvor udstillingen befinder sig. Tidspunkt for transport koordineres med nuværende låner. Se venligst detaljer her.

Formidling:

Lyngby-Taarbæk bibliotekerne har udviklet formidlingsmateriale til udstillingen, som kan findes her .

Pris for lån:

Der opkræves et beløb på 1500 kr. for lån af udstillingerne, som skal dække vedligeholdelse af udstillingerne og udvikling af formidlingsmateriale. Derudover dækker låner selv udgifter i forbindelse med transport.  Læs mere om lån på siden udlån.

Medfølgende bøger: Til hver udstilling følger 25 bøger, som enten kan bruge ved besøg i udstillingen på biblioteket eller de kan udlånes. Det er op til det enkelte bibliotek. Det er dog vigtigt at vejledningen til oprettelse i Cicero følges. Find vejledningen her: Vejledning til depotbøger_VIGTIG

 
lille-virgil-646798.jpg

Illustration: Ole Lund Kirkegaard

Pressefotos

Pressefotos må kun bruges i forbindelse med formidling af de enkelte udstillinger og Fang Fortællingen generelt. Kreditering: Christoffer Askman Photography.
%d bloggers like this: